Elcentral - Se pris och boka

Storlek
Antal
Tillval
Övervakning
Frågor
Storlek
Hur stor är er befintliga elcentral idag?
Please choose an option☝️ !
Please choose an option☝️ !
Previous
Next
Antal
Please choose an option☝️ !
Previous
Next
Tillval
Please choose an option☝️ !
Större elcentral
Please choose an option☝️ !
Previous
Next
Övervakning
Please choose an option☝️ !
Överspänningsskydd
Please choose an option☝️ !
Previous
Next
Frågor
Please choose an option☝️ !
Har ni en överensstämmande gruppförteckning till er nuvarande elcentral?
Please choose an option☝️ !
Previous
Next
The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above
Previous

Total 0

*Priset inkluderar rotavdrag.

Rulla till toppen

Gruppförteckning

Om ni inte har en gruppförteckning som stämmer med er anläggning så behöver vi göra en som tar längre tid än om vi hade haft ett färdigt gruppschema att kopiera.

Jordfelsbrytare

Denna fråga är för att vi ska veta om vi ska vänta oss eventuella jordfel som kan komma att uppdagas vid installation av jordfelsbrytare i en anläggning där det inte suttit någon tidigare.

Överspänningsskydd

Att installera ett överspänningsskydd i elcentralen har flera fördelar, inklusive skydd mot skador på elektriska apparater och utrustning vid plötsliga överspänningar.  

Det minskar även risken för brand och bidrar till ökad säkerhet för fastigheten. Ett överspänningsskydd kan vara en kostnadseffektiv investering som förebygger dyra reparationer och förlust av elektronisk utrustning.

Elmätare

En elmätare i elcentralen ger ökad medvetenhet om elförbrukning, möjlighet till individuell mätning och fakturering vid uthyrning, effektivare energihantering samt bättre kontroll och säkerhet.  

Genom att ha insikt i elförbrukningen kan man fatta informerade beslut för att minska energiförbrukningen och spara pengar. Dessutom kan det underlätta rättvis fördelning av elkostnader och bidra till en säkrare och mer effektiv energianvändning i fastigheten. 

Större elcentral

En utökad elcentral är smart om man tror sig bygga ut elanläggningen i framtiden, detta för att slippa montera flera elcentraler bredvid varandra, med detta så räknar vi med att lämna ca 40-50% ledigt för framtida inkopplingar i er elcentral.   

Utökad elcentral förutsätter dock att plats finns runt om er befintliga elcentral för att ha möjlighet med en större, vi ser gärna att ni bifogar en bild för att vi ska kunna anpassa det så bra som möjligt.  

Dörr till elcentral

En dörr är trevligt för att stänga om elcentralen, även bra placering för gruppschema på insidan av dörren.

Antal säkringar

Här önskar vi att ni räknar i er befintliga elcentral och ser hur många säkringar som ni har nu för att få fram rätt storlek på elcentral till er.  

Hur ni räknar ut hur många grupper ni har i er elcentral? Jo det kan ni göra genom att räkna hur många ”propphuvar nu har” alternativt räkna hur många ”automatsäkringar” ni har. 

Vi har även med i beräkningen att lämna lite ledig plats för eventuella tillkommande grupper.

Storlek på elcentral

Hur stor er befintliga elcentral är idag vill vi veta för att vi ska kunna måttanpassa den nya elcentralen till det utrymmet där den ska installeras.

Novusel prislista

inkl moms

Timpenning/timpenning rot: 712,5kr/499kr.
Reseersättning: 500kr, upp till två elektriker, är vi tre elektriker så debiteras dubbla resor.  
Materialpåslag: 20% på nettoprislista hos leverantör.
Grundkostnad: 1991kr vid bokning på hemsidan. 
Minimidebitering är 2h med tillkommande resekostnad.
  • Laddboxar

    Laddbox – Laddkabel

    1 650 kr2 613 kr
    Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
Previous slide
Next slide

Villa i Stockholm
200kvm

Laddbox
Lampor
Elskåp

År 2022 färdigställdes en nybyggd villa på cirka 200 kvadratmeter med två våningar, carport och poolhus. Arbetet inleddes med noggrann planering för att uppfylla kundens önskemål om en äldre stil kombinerad med smarta funktioner. Renova i vitt valdes för strömbrytare och uttag, och i de stora badrummen gjordes tillval som handdukstorkar, elburen golvvärme och dimbar belysning. För att skapa rätt atmosfär installerades dimbara spottar i taket och spegelbelysning. Belysningen var en viktig del av planeringen för att skapa en naturlig och välutformad helhet. Plejd valdes som fabrikat för att styra belysningen och uppnå de önskade smarta funktionerna.

Zaptec - lastbalansering

Vad är Lastbalansering?

Med lastbalansering kan man undvika överbelastning av elsystemet och säkerställa att laddboxen får högsta möjliga effekt för att ladda bilen snabbt och effektivt utan att någon huvudsäkring går.

Previous slide
Next slide

Villa i Stockholm
240kvm

Laddbox
Lampor
Elskåp

Ett nybyggt suterränghus på cirka 240 kvadratmeter önskade en stilren och modern design för elinstallationen, samtidigt som den skulle vara smart. För att uppfylla detta installerade vi plejd-enheter för att styra belysningen via mobilen och skapa olika scenarion. Elko plus valdes för strömbrytare och uttag i svart. I det största rummet installerades spottar i taket och punktbelysningar för att skapa rymd och framhäva viktiga delar. De två stora badrummen hade handdusktorkar, dimbara spottar i taket och mindre spottar i nischer för trevlig atmosfär. Badrummet på bottenvåningen fick en bastu nära uteplatsen och poolen. Garagebyggnaden innehöll ett teknikrum för bergvärmepump, poolstyrning, vatten och el.
Två elbilsladdare installerades för säker och pålitlig laddning av båda elbilarna.