Ny el i Villa, jordning av gammalt system

Din villas elektriska system är grunden för din vardag. Om du har ett äldre system är det dags att överväga en uppgradering. Novus Elektriska erbjuder installation av ny el med jordning i villor. Låt oss modernisera din anläggning för ökad säkerhet och prestanda.

Ny el i Villa, jordning av gammalt system

Din villas elektriska system är grunden för din vardag. Om du har ett äldre system är det dags att överväga en uppgradering. Novus Elektriska erbjuder installation av ny el med jordning i villor. Låt oss modernisera din anläggning för ökad säkerhet och prestanda.

Våra tjänster

Laddbox

Vi på Novus Elektriska erbjuder konfiguration och installation av flera olika modeller av laddboxar.

Elcentral

Vill du öka säkerheten, användarvänligheten och framtidssäkra din elanläggning? Då kan en ny elcentral vara det första steget.

Elbesiktning

Att göra en Elbesiktning för din villa eller lägenhet är en viktig säkerhetsåtgärd som kan skydda dig och ditt hem från farliga situationer. 

Smarta hem

Ta ditt hem till nästa nivå med våra smarta hem-lösningar. Novus Elektriska erbjuder integration av modern teknik för att automatisera och optimera ditt boende. Från smart belysning till smarta styrsystem – vi skräddarsyr lösningar som gör ditt hem mer bekvämt, effektivt och säkert. 

Uppvärmning

Effektiv och pålitlig uppvärmning är grundläggande för ditt hem. Hos Novus Elektriska erbjuder vi en rad uppvärmningslösningar som passar dina behov och budget. Vi hjälper dig att välja rätt alternativ för att skapa en varm och bekväm atmosfär.

Montage lampor

Ljussättning är avgörande för atmosfären i ditt hem. Låt Novus Elektriska ta hand om monteringen av dina lampor och armaturer. Vi garanterar en korrekt och säker installation som förbättrar både design och funktionalitet.

Badrum

Ett funktionellt och säkert badrum kräver en korrekt elinstallation. Vi på Novus Elektriska specialiserar oss på att skapa en installation som passar dina badrumsbehov. Oavsett om du planerar en renovering eller en helt ny design, kan vi hjälpa till med att skapa ett modernt och säkert badrum.

Byta eller montera nya radiatorer

Behöver du uppdatera ditt värmesystem? Novus Elektriska erbjuder professionell installation och byte av radiatorer. Vårt team av experter ser till att ditt värmesystem fungerar effektivt och håller dig varm under kyliga dagar.

Byta vägguttag eller brytare

Förbättra funktionaliteten och fräscha upp ditt hem genom att byta ut gamla vägguttag och brytare. Hos Novus Elektriska erbjuder vi expertinstallation av nya vägguttag och brytare som passar dina behov. Uppdatera ditt hem med moderna uttag som är anpassade efter dagens teknik.

Golvvärme

Skapa en jämn och behaglig temperatur med elgolvvärme från Novus Elektriska. Våra lösningar ger dig kontroll över värmen i ditt hem och kan installeras under olika typer av golv.  

Perfekt under t.ex. klinker eller andra stengolv men funkar också utmärkt på andra golv också! 
Upplev komforten med våra elgolvvärmeinstallationer. 

Kök

Köket är hjärtat av ditt hem, och en pålitlig elinstallation är avgörande för att göra det effektivt och funktionellt. Vi på Novus Elektriska har den nödvändiga erfarenheten för att säkerställa att din köksel är korrekt installerad och säker. Låt oss hjälpa dig att skapa en elektrisk lösning som matchar dina köksbehov.

Ny el i Fritidshus, jordning av gammalt system

Ditt fritidshus är din fristad, och en pålitlig elinstallation är avgörande för att njuta av bekvämligheter och säkerhet. Om ditt fritidshus har ett äldre elsystem, kan Novus Elektriska hjälpa dig med installation av ny el med jordning. Vi skapar en modern och trygg elektrisk miljö för din avkoppling.

Ny el i lägenhet, jordning av gammalt system

Modernisering av elsystemet i din lägenhet är en investering i säkerhet och komfort. Novus Elektriska specialiserar sig på att installera ny el med jordning i äldre lägenheter. Med vår expertis kan du känna dig trygg med att din elanläggning är anpassad till dagens standarder.

Ny el i Villa, jordning av gammalt system

Din villas elektriska system är grunden för din vardag. Om du har ett äldre system är det dags att överväga en uppgradering. Novus Elektriska erbjuder installation av ny el med jordning i villor. Låt oss modernisera din anläggning för ökad säkerhet och prestanda.

Utbyggnad

Vid en utbyggnad är det viktigt att integrera en effektiv och hållbar elinstallation. Novus Elektriska erbjuder skräddarsydda lösningar för elinstallationer i utbyggnader. Vårt team av elektriker ser till att den nya delen av ditt hem är utrustad med moderna elsystem som passar sömlöst in i den befintliga strukturen.

Utomhusbelysning

Skapa stämning och trygghet med professionell utomhusbelysning från Novus Elektriska. Vi erbjuder ett brett utbud av belysningslösningar som förhöjer din trädgård, fasad eller entré. Våra experter kan skapa en individuell plan för utomhusbelysning som lyfter fram ditt hem på kvällen och natten.

Rulla till toppen

Novusel prislista

inkl moms

Timpenning/timpenning rot: 712,5kr/499kr.
Reseersättning: 500kr, upp till två elektriker, är vi tre elektriker så debiteras dubbla resor.  
Materialpåslag: 20% på nettoprislista hos leverantör.
Grundkostnad: 1991kr vid bokning på hemsidan. 
Minimidebitering är 2h med tillkommande resekostnad.
  • Laddboxar

    Laddbox – Laddkabel

    1 650 kr2 613 kr
    Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
Previous slide
Next slide

Villa i Stockholm
200kvm

Laddbox
Lampor
Elskåp

År 2022 färdigställdes en nybyggd villa på cirka 200 kvadratmeter med två våningar, carport och poolhus. Arbetet inleddes med noggrann planering för att uppfylla kundens önskemål om en äldre stil kombinerad med smarta funktioner. Renova i vitt valdes för strömbrytare och uttag, och i de stora badrummen gjordes tillval som handdukstorkar, elburen golvvärme och dimbar belysning. För att skapa rätt atmosfär installerades dimbara spottar i taket och spegelbelysning. Belysningen var en viktig del av planeringen för att skapa en naturlig och välutformad helhet. Plejd valdes som fabrikat för att styra belysningen och uppnå de önskade smarta funktionerna.

Zaptec - lastbalansering

Vad är Lastbalansering?

Med lastbalansering kan man undvika överbelastning av elsystemet och säkerställa att laddboxen får högsta möjliga effekt för att ladda bilen snabbt och effektivt utan att någon huvudsäkring går.

Previous slide
Next slide

Villa i Stockholm
240kvm

Laddbox
Lampor
Elskåp

Ett nybyggt suterränghus på cirka 240 kvadratmeter önskade en stilren och modern design för elinstallationen, samtidigt som den skulle vara smart. För att uppfylla detta installerade vi plejd-enheter för att styra belysningen via mobilen och skapa olika scenarion. Elko plus valdes för strömbrytare och uttag i svart. I det största rummet installerades spottar i taket och punktbelysningar för att skapa rymd och framhäva viktiga delar. De två stora badrummen hade handdusktorkar, dimbara spottar i taket och mindre spottar i nischer för trevlig atmosfär. Badrummet på bottenvåningen fick en bastu nära uteplatsen och poolen. Garagebyggnaden innehöll ett teknikrum för bergvärmepump, poolstyrning, vatten och el.
Två elbilsladdare installerades för säker och pålitlig laddning av båda elbilarna.